Політика конфіденційності

Політика конфіденційності при замовленні Послуги на сайті, діє відносно всієї інформації, що стала відомою Адміністрації Сайту.

Адміністрація Сайту обробляє тільки персональні дані, які Користувач надав при замовленні Послуги на Сайті.

Адміністрація Сайту гарантує конфіденційність щодо персональних даних Користувача і надає доступ до персональних даних лише тим співробітникам, яким ця інформація необхідна для надання Послуги Користувачеві, забезпечуючи дотримання зазначеними особами конфіденційності персональних даних Користувача і безпеки персональних даних при їх обробці.

При обробці персональних даних Користувача Адміністрація Сайту керується ЗУ «Про захист персональних даних».

Всі персональні дані, залишені при замовленні  Послуги необхідні для нашої взаємодії з Вами.

При оплаті банківськими картками проводиться переадресація на сайт системи електронних платежів. Таким чином, персональні і банківські дані клієнта не доступні для працівників нашого Сайту.

Адміністрація Сайту при обробці персональних даних приймає всі необхідні організаційні та технічні заходи для захисту персональних даних. Застосовуючи загальноприйняті методи і засоби безпеки для забезпечення захисту інформації від неправомірного або випадкового доступу до неї, знищення, перекручення, блокування, копіювання, несанкціонованого поширення, а також інших неправомірних дій з нею третіх осіб. Безпека реалізується програмними засобами мережевого захисту, дотриманням умов цієї Політики.

Всі зміни або доповнення Політики Адміністрацією Сайту розміщуються на Сайті без спеціального повідомлення. Нова редакція Політики вступає в силу з моменту її розміщення на Сайті, якщо інше не передбачено новою редакцією Політики. Продовження використання Послуги Сайту Користувачем після внесення змін або доповнень до цієї Політики означає прийняття і згоду Користувача з такими змінами або доповненнями.